Profi Labels kft

 

Telefon/Fax: 261-1893

Mobil: 20-494-1660

E-mail: info@profilabelskft.hu

 

Laboratóriumi feliratozás

A laboratóriumi élet egyik fontos, mégis sok esetben elhanyagolt részére kínál megoldást az amerikai Brady cég speciálisan a laboratóriumi körülményekre kifejlesztett feliratozó rendszere. Valóban komplex rendszerről kell beszélni, hiszen a nyomtatókat, a címkék anyagait és a felhasználó életét megkönnyítő szoftvereket, arra tervezték, hogy a laboratóriumi körülményeknek tökéletesen megfeleljenek.

A címkék anyagai kiválóan ellenállnak az extrém hatásoknak is. A folyékony nitrogénben lévő mintánkat nyugodt szívvel átrakhatjuk a forró vizes medencébe. A felirat olvashatóan a helyén marad. Az oldószerek és más vegyszerek sem tesznek kárt a mintára felhelyezett címkében. A Freezerbondz fantázia nevű speciális anyagot nyugodt lelkiismerettel rátehetjük a lefagyasztott mintára is.
A címkék megtervezését és nyomtatását segítő Identilab szoftver megkönnyíti a laboratóriumi munkát. Pillanatok alatt beimportálhatjuk Excel táblában már meglévő adatbázisainkat, amelyek aztán néhány másodperc alatt kinyomtathatók, így nem kell félnapot a mintáink feliratozásával töltenünk. A tesztek alapján 40 címke esetén már nyolcvan százalékkal gyorsabb a felirat elkészítésének ideje, mint az alkoholos filc esetében. Az időmegtakarításnál talán még fontosabb előnye ennek a módszernek, hogy kizárja az emberi hibák lehetőségét a feliratozásnál.


Az alkoholos filccel szembeni komoly pozitívum a Brady nyomtatóinak még az, hogy jóval több információt lehet felvinni ugyanakkora felületre. A nyomtatók képesek vonalkód vagy két dimenziós adatmátrix (két dimenziós vonalkód) elkészítésére is, így 1 négyzetcentiméter felületre akár több ezer karakter információt is tárolhatunk!
A termékcsalád kifejlesztői a különböző igényeknek megfelelően tervezték meg a nyomtatókat. Azok a laboratóriumok, ahol naponta csak néhány mintának a feliratozását kell megoldani, éppúgy megtalálják a megfelelő teljesítményű nyomtatót, mint azok, akiknek naponta ezer mintánál is többet kell feliratozniuk. A nyomtatók karakter készletét is a laboratóriumi felhasználók igényeiknek megfelelően alakították ki. A laboratóriumi speciális szimbólumok és a biztonsági jelzések is megtalálhatók és egy gombnyomással előhívhatók a készülékek memóriájából.

Akik eddig nyűgnek érezték a mintáik feliratozását azok számára hatékony és felhasználóbarát megoldást kínál Brady feliratozó rendszer.

 

Ajánlott termékek

LABXPERT nyomtató

TLS2200 nyomtató

LABPAL nyomtató

 

E-news   |   Cégünkről   |   Katalógus   |   Kapcsolat
Profi Labels Kft.
www.profinetlabeling.hu